lauantai 28. helmikuuta 2015

Piirretään Ginga Hahmoja:

Osa 4: John

Ja muutama WIP kuva. Lopussa innostuin viimeistelemään piirroksen ja unohdin ottaa välillä screenshotteja. Viimeistelystä ei siis ole kuvia mutta ei välitetä siitä.





Aluksi piirrän koiran ääriviivat nopeasti, jotta tiedän missä mikäkin suurinpiirtein sijaitsee. Luonnosteluun ei välttämättä tarvitse kuluttaa paljon aikaa.


 Seuraavaksi väritän yleensä pohjavärin, jotta turkkia on helpompi lähteä piirtämään sen päälle. Värien ei välttämättä tarvitse olla sävyiltään oikeita, ainakin itse koen helpommaksi tumman pohjavärin. Kauhea kiire oli päästä tekemään turkkia, joten korvat jäivät värittämättä :D (Mikäköhän viiva tuossa kielessä nyt on)

Turkin piirrän sitten pohjavärin päälle. Otin vain yhdestä sävystä kuvan, mutta myöhemmin lisäsin valkoisia ja tummia karvoja.


Sitten siirrytään nuudelihirviö vaiheeseen, eli blurrailen tekemäni turkin saadakseni siitä aidomman näköisen. Helposti tulee kuitenkin blurrailtua ihan liikaa.. Myös kaula saa karvoituksen.

Lisään karvoja, jotta saisin pohjavärin suurimmaksi osin peitettyä. Valkoisella värillä pyrin saamaan ilmekkyttä koiran kasvoille sekä rajaamaan kasvoja. Koira itse kylläkin muistuttaa Kaibutsua.

 Ja sitten alan piirtämään koiralle sen kuvioita. Päätin tehdä Johnin mangan värityksellä, vaikka nyt myöhemmin katsottuna animen väritys olisi varmaankin toiminut paremmin. Tämän jälkeen piirrän koiralle korvat ja alan työstämään silmiä ja kirsua.









                                                   ja viimeistelyä
                                                           ...


Ja sitten ollaankin valmiita. Siistin vielä reunoja ja lisäilin muutamia karvoja Johnin turkkiin. Suun kanssa minulla on kyllä vielä paljon opeteltavaa. En ymmärrä miksi teen kielestä aina noin pinkihtävän.Vaikea löytää oikeaa sävyä. Hampaitakin olisi pitänyt vielä viimeistellä.



Julkaisen piakkoin muutaman pidemmänkin tekstin kunhan koulukiireiltäni kerkeän ne viimeistellä. Myös kokoelmapostaus olisi jossain vaiheessa tarkoitus julkaista. Valokuvatessa sitä vasta tajuaa kuinka paljon romua omistaakaan ;_;

6 kommenttia:

  1. wow osaat kyllä piirtää! :O

    VastaaPoista
  2. Älä ole turhan negatiivinen itseäsi kohtaan, piirroksesi ovat jo nyt verrattain tasokkaita. Jokainen kehittyy omaan tahtiinsa, ja tuotoksistasi huomaa, että teet paljon työtä hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. On hienoa, että osaat tarkastella töitäsi myös kriittisestä näkökulmasta, mutta parannusta kaipaavien yksityiskohtien etsiminen ei suinkaan ole se olennaisin asia. Nauti piirtämisestä ja iloitse aikaansaannoksistasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin totta. Jotenkin omia töitä kohtaan on vain niin hirveän kriittinen, vaikka kyllä tähänkin kuvaan olen tyytyväinen:) Kiitokset kommentistasi!

      Poista